Hans

“Door mijn analytische aard kan ik eindeloos voors en tegens afwegen maar is het mijn uitdaging tot keuzes te komen. Ik heb geleerd meer naar mijn gevoelens te zoeken en naar mijn behoeften te luisteren. Daardoor lukt het me om niet alleen mezelf, maar ook anderen beter te begrijpen en goed te luisteren.”

Mike

“Ben zelf overlever op straat geweest. Ik was altijd op zoek naar zover mogelijk komen. Maar wordt nu vooral blij van het zorgen voor anderen. Hoe weet je waar je heen moet? Er is geen passend antwoord, met vallen en opstaan vind je die weg. Maar het is wel gaaf als er iemand naast je staat die het zelf ook al eens heeft ondervonden. Ik wil voorkomen dat mijn kinderen hetzelfde meemaken als ik.”

Dit zijn onze matties, zij kennen het normale leven.

Het normale leven is een balans tussen werken, leren, spelen, er zijn voor een ander en je thuis voelen. Onze matties weten er alles van en trekken graag met jou op.

Ja ik wil optrekken met een mattie

Lex

“De achtergrond achter dingen heeft me altijd erg getrokken. Wat is het verhaal achter oude gebouwen? Hoe zijn mensen gekomen tot waar ze nu staan? Persoonlijk vond ik het moeilijk nee te zeggen toen ik jonger was, langzaamaan heb ik geleerd beter mijn grenzen te stellen. Hobby? Theater!”

Elsa

“Ik was altijd het lieve meisje, opgegroeid in een groot streng gelovig gezin. Ik liet me overschaduwen door anderen. Pas rond mijn 40ste heb ik geleerd drempels te overwinnen en mezelf te zijn.  ”

Toby

“Ik heb zelf veel dingen doorleefd, verslavingen, trauma’s zoals afwijzing en het verliezen van mensen. Daardoor ben ik uiteindelijk een sterker mens geworden maar dat ging met vallen en opstaan. Wat mij motiveert is ervaringen en levenslessen met elkaar te delen zodat we allemaal of allebei sterker worden.”

Harm

“Ik geloof dat we in het normale leven allemaal mensen op ons pad krijgen waarvoor we er kunnen zijn, zodat we elkaar kunnen helpen onze weg te vinden. Zo wil ik er voor een ander zijn en vertrouw ik erop dat anderen er ook voor mij zijn.”

Gerard

“In mijn jeugd miste ik iemand die er onvoorwaardelijk voor mij was. Later in mijn leven ontdekte ik pas hoe belangrijk dat is. Dat had ik helemaal niet door. Ondertussen heb ik mensen gevonden van wie ik op aan kan, en wil ik dat ook anderen bieden.”

Mechteld

“Waar ben je wél goed in, wat kan je wél? Daarin ben ik geïnteresseerd. Ik heb een groot bedrijf gerund en geleerd naar heel veel verhalen te luisteren, mee te denken met mensen en te zoeken naar een route die bij iedereen past. Iedereen heeft een praatpaal nodig.”

Clary

“In het normale leven vind ik het ontzettend moeilijk om de balans te houden tussen voor mezelf zorgen en er voor een ander zijn. Ik ben nog steeds aan het leren grenzen te stellen, maar geniet er ook van om vol voor het leven te gaan.”

Carin

“Ik merk dat ik sterker ben geworden door de pijn die ik heb meegemaakt en alles wat ik ben verloren. Ik ben ook wel eens teleurgesteld. Maar ik weet dat iedereen aan kan wat hij op zijn pad krijgt. Ik zie heel vaak mensen die snel in een slachtoffer rol komen, door hun omgeving de schuld te geven. Maar je moet het zelf doen. ”

Henri

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent lectus dolor, aliquet sed maximus et, vestibulum pulvinar leo. Vivamus varius pretium fermentum.”