IK WORD MATTIE

  MELD JE AAN!

  JEZELF

  In het online verhaal deelt een Mattie eerlijk over een stukje van z’n leven. Die openheid en kwetsbaarheid verwachten we ook van de mattie in het mogelijke contact dat volgt met een jongere. De Mattie zal zoeken naar een goede balans in het delen van haar eigen verhaal en het luisteren en ontdekken van het verhaal van de jongere. ‘Jezelf zijn’ is cruciaal bij ‘Terug naar het Normale Leven’

  IN BALANS

  Als mattie ken je het normale leven als een balans tussen verschillende gebieden van werk, thuis, vrije tijd en zingeving. Je bent niet perfect maar juist kwetsbaar in je eigen balans.

  INSPIREREND

  We geloven dat je als volwassene niet inspirerend bent met een sterk verhaal of met een leven om jaloers op te worden. Inspirerende mensen zijn normaal. Ze zijn eerlijk, luisteren, bemoedigen en hebben aandacht voor een ander. De Mattie vindt dit erg belangrijk en stelt anderen om zich heen graag op hun gemak.

  WIL JIJ ANDEREN INSPIREREN DOOR NORMAAL JEZELF TE ZIJN?
  MELD JE BIJ ONS AAN EN DEEL JE VERHAAL

  Na het invullen van het aanmeldformulier nemen wij contact met je op voor een afspraak bij ons op kantoor, waar we elkaar leren kennen en je alle informatie geven die je nodig hebt.